ARTALO is een interieurbedrijf opgericht door Maxim Grimonprez en interieurarchitect Fien Breyne. Ze zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van maatwerk. Met de diploma’s houttechnologie en interieurarchitectuur vormen ze het perfecte team om uw binnenhuis om te toveren tot een droominterieur. ARTALO bestudeert ‘the art of living’ en creëert interieurs met een betekenis in de regio Kortrijk - Brugge - Gent. Op zoek naar een interieurarchitect Kortrijk? Welkom bij ARTALO.

"The home should be the treasure chest of living.” - Le Corbusier

interieurarchitect Kortrijk

Interieurarchitect Kortrijk

ARTALO zorgt ervoor dat uw woning straalt dankzij een uitgebalanceerde interieurinrichting. We tekenen maatmeubilair en maken de interieurplannen op waarmee onze vakmannen aan de slag gaan. Uw droominterieur van A tot Z bij één aanspreekpunt. Interieurarchitect Fien helpt u bij het realiseren van dit droominterieur. Als ervaren interieurarchitect staat ze u bij met gepast advies en een passie voor het vak. Bent u op zoek naar een ervaren interieurarchitect Kortrijk? ARTALO is uw interieurpartner.


interieurarchitect Kortrijk

“Recognizing the need is the primary condition for design” - Charles Eames

We zijn actief in de regio Kortrijk - Brugge - Gent en richten ons op totaalprojecten in nieuwbouw en renovatie, van ontwerp tot en met de uitvoering. We luisteren eerst en vooral naar uw wensen. Dit is voor ons een belangrijke leidraad tijdens het ganse ontwerpproces. We bespreken uw project daarna uitvoerig en adviseren u op een zeer eerlijke en transparante manier over het budget, de haalbaarheid, de functionaliteit en de afwerking. Ieder project is voor ons uniek en authentiek.

“Architecture should speak of its time and place, but yearn for timelessness.” - Frank Gehry

interieurarchitect Kortrijkinterieurarchitect Kortrijk

Met behulp van onze creativiteit, advies en uw feedback verdiepen we ons in totaalprojecten en halen we er een maximaal resultaat uit. Voordat uw project in uitvoering gaat, wordt alles tot in detail bedacht, besproken en uitgetekend. Aan de hand van duidelijke 2D en 3D visualisaties kunt u onze gedachtengang en ideeën volgen. De kunst van het wonen wordt door interieurarchitect Fien omgezet tot een binnenhuisinrichting op maat volgens uw wensen.

“Simplicity is the ultimate sophistication” - Leonardo Da Vinci


Na het ontwerp van interieurarchitect Fien volgt de uitvoering en plaatsing door ons team. Uw droominterieur wordt eerst omgezet in productietaal en het maatmeubilair wordt vervaardigd met onze CNC gestuurde machines in ons eigen houtatelier. Zo kan Fien heel snel bijsturen waar nodig. Uw project wordt dus handgemaakt op maat door ambachtslui met kennis van zaken. Deze personal touch maakt het verschil voor u als klant. Uw binnenhuis uitgevoerd in een mix van kwaliteitsvolle en duurzame materialen gecombineerd met een hoogwaardige afwerking door vakmannen.

ps: Ons vakmanschap werd bekroond met het “handmade in Belgium” label uitgereikt door Unizo Belgium.

“The door handle is the handshake of the building” - Juhani Pallasmaa


interieurarchitect Kortrijk

interieurarchitect KortrijkNeem contact op met interieurarchitect Fien te Kortrijk en ontdek uw droominterieur.

Elk project is uniek en telkens opnieuw wordt onze creativiteit en passie opgediept. Ons vakmanschap kan niet beter uitgedrukt worden, dan onze realisaties zelf. Op zoek naar een interieurarchitect te Kortrijk? Bekijk en ontdek hoe wij uw droominterieur kunnen waarmaken.