ARTALO is gespecialiseerd in het ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van maatwerk voor uw interieur. Met de diploma’s houttechnologie en interieurarchitectuur vormen Maxim en Fien het perfecte team om uw interieur om te toveren tot een droomproject. Unieke interieurinrichting Kortrijk: u bent van harte welkom bij ARTALO.

"The home should be the treasure chest of living.” - Le Corbusier

Interieurinrichting Kortrijk

ARTALO is gespecialiseerd in stijlvol interieur design van het eerste ontwerp tot en met de plaatsing en afwerking, volledig op maat van uw wensen. Elke ruimte in het ontwerp wordt functioneel optimaal benut, of het nu een woonkamer, badkamer of keuken is. Dat vereist honderd procent focus op maatwerk – onze specialisatie.

Interieurarchitect Fien ontwerpt met open blik uw droominterieur en maakt de interieurplannen op. Het maatmeubilair wordt vervaardigd in ons eigen atelier. Alles gebeurt in eigen beheer. Hierdoor leveren onze vakmannen met de meest kwalitatieve materialen tijdloze projecten af. Bent u nog op zoek naar een partner voor uw interieurinrichting te Kortrijk? Doe dan een beroep op ARTALO voor de stijlvolle realisatie van uw wooninrichting.

Interieurinrichting Kortrijk
Interieurinrichting Kortrijk


Maak kennis met onze persoonlijke all-in-aanpak.

Ons team streeft steeds naar een verfijnde en luxueuze afwerking voor een ultiem thuisgevoel. Een sterke kennis van materialen en hun toepassingen staan daarbij centraal. Voordat uw project wordt gerealiseerd, wordt alles eerst grondig in detail besproken.

Aan de hand van duidelijke 2D en 3D visualisaties kunt u onze ontwerpen bekijken. Na het ontwerp van interieurarchitect Fien volgt de uitvoering en plaatsing door ons team. Bij elk project beogen we telkens tijdloosheid en eenvoud te combineren met verfijnde of eigenzinnige accenten.

“Architecture should speak of its time and place, but yearn for timelessness.” - Frank GehryNeem contact op met ARTALO voor uw interieurinrichting te Kortrijk.

Bent u aan het bouwen of verbouwen? Ons team vakmensen staat klaar om uw interieurproject tot in de puntjes uit te voeren. Want details maken het verschil. Neem contact op met ARTALO voor meer info. Ons vakmanschap kan niet beter uitgedrukt worden, dan onze realisaties zelf. Op zoek naar een vakman voor uw interieurinrichting te Kortrijk? Bekijk en ontdek hoe wij uw droominterieur kunnen waarmaken.

“The door handle is the handshake of the building” - Juhani Pallasmaa


Interieurinrichting Kortrijk