ARTALO is gespecialiseerd in het ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van maatwerk kasten voor uw interieur. Maxim en interieurarchitect Fien vormen het perfecte team om uw interieur om te toveren tot een droomproject. Unieke kasten op maat te Kortrijk: u bent van harte welkom bij ARTALO.

“Recognizing the need is the primary condition for design” - Charles Eames

Kasten op maat Kortrijk

ARTALO is gespecialiseerd in stijlvol interieur design van het eerste idee tot en met de plaatsing en afwerking, volledig op maat van uw wensen. Onze maatwerk kasten volgen de afmetingen van uw ruimtes. Zo kunnen we uw woning van een inloopkast, dressing, keuken, boekenkast, ... op maat voorzien. Door gebruik te maken van slimme oplossingen toveren we een verloren hoekje om naar een unieke eyecatcher in uw interieur!

Elke ruimte in het ontwerp wordt functioneel optimaal benut. Dat vereist honderd procent focus op maatwerk – onze specialisatie.

Interieurarchitect Fien ontwerpt met open blik uw kasten op maat. Het maatmeubilair wordt daarna vervaardigd in ons eigen atelier.

Kasten op maat Kortrijk
Kasten op maat Kortrijk


Ontdek onze persoonlijke aanpak.

ARTALO is dé specialist in kasten op maat Kortrijk. Voordat uw project wordt gerealiseerd, wordt alles eerst grondig in detail met u besproken. Aan de hand van duidelijke 2D en 3D visualisaties kunt u onze ontwerpen bekijken. We stellen uw maatkasten helemaal op punt: van materialen tot indeling en van kleur tot afwerking. Na het ontwerp van interieurarchitect Fien volgt de uitvoering en plaatsing door ons team.

Een greep uit ons aanbod:
Inloopkasten
Dressingkasten
Badkamermeubels
TV-meubels
Keukens
Boekenkasten
...Neem contact op met ARTALO voor uw kasten op maat te Kortrijk.

Bekijk en ontdek hoe wij uw project kunnen waarmaken. We helpen u maar al te graag bij het samenstellen van een kast op maat. Van het ontwerp tot en met de plaatsing en afwerking. Ons team staat voor u klaar om uw maatwerk project tot in de puntjes uit te voeren. Want details maken het verschil.

Neem contact op met ARTALO voor meer info over uw interieurinrichting. Ons vakmanschap kan niet beter uitgedrukt worden, dan onze realisaties zelf. Op zoek naar een vakman voor uw kasten op maat te Kortrijk? Neem contact met ons op voor meer info. Hopelijk tot binnenkort!Kasten op maat Kortrijk